Busted

Eis Reversie!

Zoals je wellicht weet, is het doel van het Genootschap Omen est Nomen om uiteindelijk een palindroom voor palindroom in de Dikke van Dale te krijgen. In het afgelopen jaar hebben we veel steunbetuigingen gehad en ook al een paar leuke alternatieven voor het woord palindroom. Maar het waren nog niet genoeg alternatieven. De oproep van ons is dus; wie komt er met een palindroom voor palindroom? Hoe moet ons nieuw woord gaan heten? Je kunt in de archieven van de weblog al wat voorstellen vinden maar be creative en kom met een nieuwe!

Eind januari 2006 maken we de nominaties bekend voor het nieuwe woord. De jury kiest de vijf leukste inzendingen en jullie kunnen dan stemmen. Het woord dat uiteindelijk gekozen wordt, gaat de keiharde strijd aan met palindroom. Eind 2006 willen we dat dit woord minimaal in 'de nieuwe woorden van 2006-lijsten' komt en een vermelding heeft op de online encyclopedie Wikipedia. En neem van ons maar aan dat dit gaat lukken!

Stuur jouw woord voor palindroom dus naar genootschap@gmail.com o.v.v. onze actieslogan Eis Reversie! De winnaar ontvangt, naast eeuwige roem, een mooi prijzenpakket dat we bij elkaar gaan scharrelen bij een groot aantal palindromische bedrijven! Ohja, er is maar 1 regel; het nieuwe woord voor palindroom moet een palindroom zijn...